Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LIBRO En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir (Azimut) de Oriol Guasch i Terré PDF ePub

Descargar En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir (Azimut) de Oriol Guasch i Terré Libros Gratis en EPUB, En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir (Azimut) Descargar libro


📘 Lee Ahora     📥 Descargar


En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir (Azimut) de Oriol Guasch i Terré

Descripción - Reseña del editor Aquest llibre aporta una mostra d'itineraris distribuïda per l'àmbit territorial de l'Alta Cerdanya i el Capcir, en la qual s'inclouen des de rutes fàcils, assequibles a qualsevol iniciat, a altres que exigeixen una bona resistència física i un nivell tècnic més que acceptable. Encara que catorze itineraris no siguin gaires, són suficients per aconseguir un coneixement prou exhaustiu del territori, de les seves muntanyes, amb els seus cims característics envoltats de prats i boscos, dels seus pobles escampats per la plana entremig de conreus i pasturatges. En qualsevol cas, el que es pretén és oferir una bona selecció de rutes ben representativa del que es pot fer amb bicicleta per l'Alta Cerdanya i el Capcir, no un recull de l'inacabable nombre d'itineraris que hi podem fer. L'Alta Cerdanya i el Capcir són dues comarques que es troben al bell mig del Pirineu oriental català i, tot i que el clima es veu endolcit per la proximitat del Mediterrani, no deixa de ser un gran condicionant per a les activitats amb bicicleta, sobretot pel que fa a la presència de neu durant uns quants mesos de l'any. Les rutes proposades oscil·len entre els 1.150 i els 2.550 metres, amb un entorn de muntanyes que en alguns casos sobrepassen els 2.900 metres. Biografía del autor Oriol Guasch i Terré (Barcelona, 1969) viu a la Garriga (Vallès Oriental) des del 1985. Economista i psicòleg, desenvolupa la seva vida professional al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Membre de l'Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore, practica molts esports de muntanya, com l'esquí de muntanya, el descens d'engorjats i la bicicleta de muntanya, dels quals n'és un gran apassionat i entusiasta divulgador. Pel que fa a la bicicleta de muntanya és bon coneixedor del territori, molt especialment de les comarques de l'Alta Cerdanya i el Capcir, on passa molts dies a l'any. Aquest és el seu primer llibre de bicicleta de muntanya, tot i que prèviament ha publicat deu llibres, tots dedicats a esports de muntanya. També és prou conegut per les seves col·laboracions en altres llibres i pels nombrosos articles publicats en diaris i revistes: Vèrtex, Desnivel, Vertical, Mai Enrera, Altaïr, Descobrir Catalunya...

Detalles del Libro

  • Name: En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir (Azimut)
  • Autor: Oriol Guasch i Terré
  • Categoria: Libros,Deporte,Ciclismo
  • Tamaño del archivo: 12 MB
  • Tipos de archivo: PDF Document
  • Descargada: 264 times
  • Idioma: Español
  • Archivos de estado: AVAILABLE


Descargar Ebook En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir (Azimut) de Oriol Guasch i Terré PDF [ePub Mobi] Gratis

EN BTT PER L ALTA CERDANYA I EL CAPCIR / ORIOL GUASCH ~ EN BTT PER L ALTA CERDANYA I EL CAPCIR de ORIOL GUASCH. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Librería Desnivel - En BTT per l'alta Cerdanya i el Capcir ~ Librería Desnivel - En BTT per l'alta Cerdanya i el Capcir Guía de BTT que comprende 1 itinerarios por la comarca de la zona de la alta Cerdanya y el Capcir. Este trabajo no nos presenta unos itinerarios fijos a los .

EN BTT PER L'ALTA CERDANYA I EL CAPCIR : Agapea Libros ~ El autor de En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir, con isbn 978-84-9791-137-5, es Oriol Guasch I Terré, esta publicación tiene ciento ocho páginas.. Cossetània Edicions edita este título. Su andadura comenzó en la decada de los noventa en Cataluña.

Descargar PDF En btt per l?alta cerdanya i el capcir ~ En btt per l?alta cerdanya i el capcir es un gran libro escrito por el autor Oriol Guasch. DESCARGAR LEER EN LINEA Aquest llibre aporta una mostra d'itineraris distribuida per l'ambit territorial de l'Alta Cerdanya i el Capcir, en la qual s'inclouen des de rutes facils, assequibles a qualsevol iniciat, a altres que exigeixen una bona resistencia fisica i un nivell tecnic mes que acceptable.

PDF Gratis En btt per l´alta cerdanya i el capcir ~ En el sitio web de WWW.CONVITEGOURMET.MX puedes descargar el libro de En btt per l´alta cerdanya i el capcir. Este libro fue escrito por el autor Oriol Guasch. ¡Y este autor nunca decepciona!

En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir - cossetania ~ En BTT per l'Alta Cerdanya i el Capcir Oriol Guasch i Terré Aquest llibre aporta una mostra d’itineraris distribuïda per l’àmbit territorial de l’Alta Cerdanya i el Capcir, en la qual s’inclouen des de rutes fàcils, assequibles a qualsevol iniciat, a altres que exigeixen una bona resistència física i un nivell tècnic més que acceptable.

Alta Cerdanya - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure ~ L'Alta Cerdanya és una comarca de la Catalunya del Nord.Representa la part més septentrional de la Cerdanya, una comarca natural catalana que quedà dividida en dues meitats pel Tractat dels Pirineus (1659). L'Alta Cerdanya pertany actualment a l'estat francès i limita amb les comarques del Capcir (al nord), el Conflent (a l'est), el Ripollès i la Baixa Cerdanya (al sud) i el principat d .

Cerdanya - Betetistes dels Pirineus ~ En aquesta pàgina trobareu recorreguts btt i tracks btt per la Cerdanya dels Betetistes dels Pirineus. Coneixereu pobles com Puigcerdà, Llívia, La Tour de Carol, Martinet, La Molina i Porta Cerdanya I La Molina – Planoles- Creu de Meians El Coma Morera des de Puigcerdà Font Romeu, Pyrenne 2000 i …

L'Alta Cerdanya desapareguda - -5% en libros / FNAC ~ L'Alta Cerdanya desapareguda, libro de . Editorial: Efados. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

Alta Cerdanya i Capcir, març 2010 ~ Passejada en cotxe per l'Alta Cerdanya i el Capcir, 6 dies després de la nevada del 8 de març

2- L'ALTA CERDANYA, PER TERRES DE -VIATGE UNIVERSAL PEL ~ 2- L'ALTA CERDANYA, PER TERRES DE. -VIATGE UNIVERSAL PEL PIRINEU, OBIOLS, JOAN, 17,00€. Aquest VIATGE UNIVERSAL PEL PIRINEU trenca les fronteres oficials i e.

Wikiloc / Ruta ALTA CERDANYA I CAPCIR (Etapa 3/5): Refugi ~ Ruta ALTA CERDANYA I CAPCIR (Etapa 3/5): Refugi d'en Beis-Coll de Terrers-Refugi Camporells de senderismo en Mérens-les-Vals, Midi-Pyrénées (France). Descarga el track GPS y sigue el recorrido del itinerario del sendero desde un mapa. Tercera jornada de l'Alta ruta del Capcir que s'inicia al refugi d'en Beis i acaba al refugi de Camporells tot passant pel Coll de Terrers (uns 11 .

Wikiloc / Ruta Volta en BTT per l'Alta Cerdanya i el ~ Ruta Volta en BTT per l'Alta Cerdanya i el Conflent des d'Eina de btt a Eyne, Occitanie (France). Descarrega el track GPS i segueix el recorregut de l'itinerari del sender des d'un mapa. Volta circular en BTT sortint des de la localitat d'Eina a l'Alta Cerdanya francesa (Catalunya Nord), amb trams de pista, bastants corriols i algun quilòmetre per asfalt.

l’Alta Cerdanya / enciclopèdia.cat ~ El clima de l’Alta Cerdanya és fred, a causa de l’altitud (el fons de la plana es manté al voltant dels 1.000 m), i amb una certa tendència a la continentalitat, per tal com es tracta d’una àrea aïllada de les influències marítimes per les muntanyes i on són freqüents i importants les inversions tèrmiques (Montlluís té una mitjana de 148 dies de gelada).

Wikiloc / Ruta Volta cap a l'alta Cerdanya Francesa amb l ~ Ruta Volta cap a l'alta Cerdanya Francesa amb l'Enric de bicicleta de carretera a Guils de Cerdanya, Catalunya (España). Descarrega el track GPS i segueix l'itinerari del sender des d'un mapa. Grava el teu propi recorregut des de l'app, puja la ruta i comparteix-la amb la comunitat.

Pi (Cerdanya) / Bibliografia cerdana ~ EN BTT PER L'ALTA CERDANYA I EL CAPCIR Oriol Guasch i Terré. Cossetània edicions. Valls, 2005. EN RECORD DELS VEÏNS I VEÏNES DE BELLVER I BATLLIA VÍCTIMES DE LES GUERRES Salvador Vigo i Pubill. Aj. de Bellver de Cerdanya. Ed. Farell. Sant Vicenç de Castellet, 2007. ENTRE EL CARLIT I EL PUIGMAL. Proses viscudes Ramon Blasi Rabassa. Llívia .

Cerdanya II - Betetistes dels Pirineus ~ En aquesta pàgina trobareu recorreguts btt i tracks btt per la Cerdanya dels Betetistes dels Pirineus. Coneixereu pobles com Puigcerdà, Llívia, La Tour de Carol, Martinet, La Molina, Mont-Louis i Porta. Volta a la Cerdanya Alta Cerdanya corriolera Biciosament per la Cerdanya Font Romeu, Pyrenne 2000 i el pic dels …

3- LA BAIXA CERDANYA, PER TERRES DE -VIATGE UNIVERSAL ~ 3- la baixa cerdanya, per terres de. -viatge universal pel pirineu. entre barcelona i parÍs, obiols, joan, 17,00€. aquest viatge universal pel pirineu trenca.

La Flora de la Cerdanya: Sortida a l'Alta Cerdanya i el Capcir ~ Publicat per Yarhel (Enric Quílez) a 1:14 p. m. 1 comentari: Núria 4 de maig de 2009 a les 14:10. La sortida va estar molt i molt bé. Als nens els va agradar molt, sobretot al Quim. . Sortida a l'Alta Cerdanya i el Capcir d’abril (9) de març (4) .

Categoria:Muntanyes de l'Alta Cerdanya - Viquipèdia, l ~ Pàgines a la categoria «Muntanyes de l'Alta Cerdanya» Les següents 4 pàgines són dins d'aquesta categoria, d'un total de 4.

Alta Cerdanya - Biquipedia, a enciclopedia libre ~ L'Alta Cerdanya (en catalán Alta Cerdanya; en francés Cerdagne française) ye una comarca de Catalunya Norte.Representa la parti más septentrional d'a Cerdanya, una comarca natural catalana que quedó dividita en dos metatz por lo Tractato d'os Pireneus ().L'Alta Cerdanya pertanexe actualment a lo estato francés y muga con las comarcas d'o Capcir (a lo norte), lo Conflent (a l'este), lo .

cerdanya - XTEC ~ La Cerdanya es divideix en dues regions. La plana de Cerdanya o Gran Cerdanya, centrada per la vila de Puigcerdà, s´amplia amb valls glacials, poblades, a la baga. La petita Cerdanya, centrada per la vila de Bellver, i la seva sortida occidental, el congost del Baridà.

La Cerdanya Cycle Tour arriba aquest diumenge amb novetats ~ Una de les novetats d'aquesta nova edició de la Cerdanya Cycle Tour és la incorporació d'un tercer recorregut de la marxa. D'aquesta manera, s'afegeix una opció intermèdia que permet gaudir del preciós pas per l'Alta Cerdanya amb un quilometratge més ajustat en evitar el pas per la Collada de Toses en el tram final.

Alta Cerdanya - Wikipedia, entziklopedia askea. ~ L'Alta Cerdanya Ipar Kataluniako eskualdea da, Cerdanya eskualdeko iparraldea. 1659ko Pirinioetako Hitzarmenaren ostean eskualde natural hau bi zatitan banatuta geratu zen eta harrezkero administrazioz Frantziaren mendean dago. Hitzarmenak Llívia eskualde honetako barrendegi moduan utzi zuen.. Alta Cerdanyako hiriburua Montlluís da baina eskualdearen banaketatik 1790an departamenduak sortu .

L'Alta Cerdanya desapareguda - Editorial Efadós ~ Aquest llibre és el tercer volum del recull gràfic La Cerdanya desapareguda (2016 i 2017), dedicat, en aquest cas, a l’Alta Cerdanya. El llibre inclou 162 instantànies en blanc i negre que representen 39 pobles. Imatges que mostren l’urbanisme dels pobles però també les escenes de la vida quotidiana, els treballs del camp o els transports.